My Blog

Blog Details

My Blog > Blog > IT Освіта > Курси Програмування Онлайн Навчання На Програміста З Нуля

Курси Програмування Онлайн Навчання На Програміста З Нуля

Навчання відбувається компетентними, професійними викладачами в умовах, наближених до сімейних. Не дивлячись на групові заняття, до кожної дитини є індивідуальний підхід. Вважаю Академію “ШАГ” чудовим проєктом для наших дітей.

Ще я відкрив для себе нішу менеджменту в ІТ і став рухатись в цьому напрямку – став Project manager-ом. За період навчання ви зберете своє портфоліо з виконаних завдань, курсових та дипломних проєктів. Зрозумієте, як правильно використовувати алгоритми шифрування, автентифікацію та безпечне з’єднання. Ви зможете використовувати різні процедури, обладнання та програмне забезпечення для визначення вразливих місць та зведення їх кількості до мінімуму.

Жоден коментар чи питання не залишаються без відповіді. Теорію пояснюють дуже добре, Віктор чудовий викладач! У мене кожне заняття проходило легко, година пролітала непомітно. Відгук щодо викладачів на курсі Бізнес-аналітик в ІТ. Викладач постійно намагається підключати студентів до процесу навчання, щоб студентам було цікаво та корисно, надає багато навчального матеріалу. Супер-пупер))) Все чітко,  зрозуміло, цікаво, на живих даних.

Онлайн навчання IT спеціальностям

Якщо у вас є певна база знань з ІТ, кількість необхідного часу буде меншою. На одному сайті для Вас зібрані відео-уроки, завдання, тренажери, тести, статті та вебінари – все, що потрібно для якісного системного IT навчання. Навчальний центр “Комп’ютерна Академія STEP” став для мене першим кроком у здобутті професії “Інтернет-маркетинг”.

Академія “Степ” – це найкращий, сучасний освітній заклад де можливо отримати ІТ-освіту. Син закінчує другий рік навчання в МКА “STEP”. На кожний урок йде з великим задоволенням.

Який Документ/сертифікат Я Отримаю Після Закінчення Академії?

Ми ходили на табір в Комп’ютерну Академію ШАГ! Комп’ютерна Академія IT STEP – повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Навчитеся створювати програми для різних платформ, основам об’єктно-орієнтованого програмування та багатопоточності. Будете працювати з Django та FastAPI, які дозволять створювати back-end частину веб-додатків. Ви зможете створювати компоненти та функції, які доступні користувачеві програми або сайту через інтерфейс. Навчитесь організовувати роботу програм, сайтів, зберігання даних, передачу інформації користувачеві та зручну навігацію.

  • Навчитеся створювати програми для різних платформ, основам об’єктно-орієнтованого програмування та багатопоточності.
  • Навчання в IT Step відрізняє те, що тут немає непотрібних предметів, які відволікають твою увагу.
  • В нас був хороший викладач, який підтримував і мотивував.
  • Вони намагаються нас завжди зацікавити та підтримують дружню атмосферу в класі.
  • І саме академію STEP раджу своїм друзям і знайомим.

Запевняю вас, як той хто має досвід зі Step як в Україні так і за кордоном. Фахівці-практики нададуть реальні знання та ще й поділяться практичним досвідом і лайфхаками. Я навчаюсь в Малій Комп’ютерній Академії IT STEP вже півроку. Ходжу в школу із задоволенням, тому що навчання проходить в спокійній, комфортній і дружній обстановці.

На жаль, дана послуга на ITVDN не передбачена, однак ви можете замовити індивідуальну консультацію з нашим ментором. Починати варто з тих, які містять в назві слово “Стартовий”. Такі курси мають вступний матеріал для знайомства з мовою або технологією. Також тривалість навчання залежить від обраної вами спеціальності, оскільки набір технологій, які ви маєте вивчити, буде різним. Важливі сповіщення – нагадування про вебінари, посилання на трансляцію та інформацію про актуальні події ми надсилаємо за допомогою чат-бота в Telegram. Якщо ви не впевнені, яку позицію в IT обрати, прочитайте нашу статтю про вісім ролей у команді розробки.

Ти можеш сфокусуватися на тому, що тобі реально цікаво. Ви навчаєтесь розробці у зручному для вас місці та у зручний для вас час, де є стабільний інтернет. Всі важливі сповіщення – нагадування про вебінарі, посилання на трансляцію, матеріали вебінару ми надсилаємо за допомогою телеграм-бота. Скасувати підписку можна будь-якої миті.

В Академії панує чудова атмосфера, яка об’єднує дітей за спільними інтересами. Це можливість для дитини не тільки навчитися основам програмування, графіки, анімації, але й розвинути пам’ять та логічне мислення. Рекомендую академію IT Step Academy тому що в ній тебе чують і завжди є адекватний зворотній зв’язок. В IT Step Academy досвідчені і класні викладачі.

Наші Статуси І Нагороди

Продовжуючи користування цим сайтом, ви погоджуєтеся з використанням файлів cookie. З Романом Шмельовим, ментором та координатором школи програмування Ш++, розібралися у тому, як вибрати мову програмування та прокачати onerous abilities, якщо ви новачок у IT. Мені цікаво було систематизувати те, що я вже в університеті вчила і плюс нове отримати. Ви навчитеся розробляти децентралізовані додатки, впроваджувати Blockchain, використовувати криптовалютні механізми в додатках, створювати смарт-контракти. Навчитесь створювати iOS, Android-додатки з нуля до публікації в Google Play або AppStore. Розкажемо, з яких етапів складається процес створення проєкту, розберетеся з принципами тестування мобільних додатків.

Ви можете розпочати навчання безкоштовно, а потім перейти на вигідний для Вас тарифний план. За USD на місяць ви отримуєте доступ до всіх відео курсів та сервісів ITVDN. Ми ходили на табір в Комп’ютерну Академію IT STEP! В Академії може вчитися будь-яка людина у віці від eight https://deveducation.com/ років, незалежно від базової освіти. Ніяких іспитів і тестів при вступі складати не треба.

Онлайн навчання IT спеціальностям

У порівнянні з іншими навчальними закладами, в Комп’ютерній Академії IT Step програма навчання найбільш актуальна. Викладачі – практики з великим досвідом. Я знав, що освіта в Комп’ютерній Академії IT Step – це здорово, і під час навчання я в цьому переконався. У Академії прекрасна, дружня атмосфера, досвідчені, розумні, знаючі свою справу, мега круті викладачі. Пари проходять дуже інформативно і цікаво.

Система оцінювання та заохочення мотивує до виконання домашнього завдання та виховує лідерські якості. Я навчаюсь в малій комп’ютерній академії вже півроку. Мені подобається ІТ та програмування та в академії вже вчиться багато моїх друзів.

Вивчення кожної мови програмування чи технології починається з найпростіших понять. Якщо Ви є новачком, вибирайте курси рівня Стартовий. Наші викладачі — практикуючі спеціалісти. На кожному занятті ви разом будете розбирати теми, виконувати завдання, розбирати реальні кейси та проєкти. Ви вивчите HTML, CSS, JavaScript, React, навчитеся їх застосовувати для створення сайтів і веб-додатків, дізнаєтеся їх можливості. Ми використовуємо файли cookie, щоб покращити роботу та підвищити ефективність сайту.

Я обрав курс “Розробка програмного забезпечення”, адже хочу навчитися програмувати, створювати різні додатки чи сайти. Пояснюють доступно і легко для сприйняття. До кожного уроку  є домашнє завдання, яке перевіряють викладачі та вказують на помилки. Ми працюємо на платформі Mystat, де знаходиться ДЗ та статті, курси чи відеоуроки. Хочу відмітити, що викладач прекрасно подає інформацію, постійно підтримує учнів.

В академії професійно підібрані кваліфіковані викладачі, які не тільки знаходять індивідуальний підхід до дитини але й вміют зацікавити її. Я навчаюсь в малій комп’ютерній академії IT STEP вже півроку. Мені дуже сподобалась Академія ШАГ там я зустрів багато друзів та вивчив багато цікавого, всім рекомендую хоча б раз завітати в неї.

де навчатися IT

У школі постійно організовуються різні цікаві заходи, тому дітям ніколи нудьгувати. Безпека в школі на високому рівні, що важливо в наш неспокійний час. Рекомендую академію IT Step тому що в ній тебе чують і завжди є адекватний зворотній зв’язок. В академії досвідчені і класні викладачі. Чесно, я спочатку дуже скептично ставилась до онлайн навчання, але виявилося, що для мене це дуже зручно! Учасники вебінарів так само, як і студенти в аудиторії, відповідають на запитання викладача.

Онлайн навчання IT спеціальностям

Авторські методики, викладачі-практики, one hundred pc практичних занять. Комп’ютерна Академія IT Step – повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей. Ніяких вимог до вашого рівня англійської ми не висуваємо, оскільки всі навчальні матеріали йдуть російською або українською мовами. При цьому базові знання англійської будуть корисні для комфортного пошуку інформації в гуглі, читання документацій в інтернеті тощо.

Також варто відзначити, що тут одразу помітно професійність викладачів. Наше перше знайомство з Комп’ютерною Академіє STEP відбулося ще декілька років тому. Академія відразу справила на мене дуже приємне враження.

Від себе хочу подякувати всім співробітникам шага за злагоджену співпрацю, як і завжди. Домашня робота – це практика, з допомогою якої закріплюються знання. Вони мають рекомендаційний характер, щоб ви напрацьовували портфоліо під час навчання, але не є обов’язковими. Ви записуєтеся до групи із затвердженим графіком та часом занять. Якщо, через деякий час, вам потрібно змінити графік, то це можна зробити, якщо будуть варіанти паралельних груп в інші дні. Комп’ютерна Академія STEP IT – повноцінна IT-освіта для дорослих і дітей.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required