My Blog

Blog Details

My Blog > Blog > BT_Top sitesi mar > Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi Feronto Türkiye’nin Dijital Teknoloji Firması

Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi Feronto Türkiye’nin Dijital Teknoloji Firması

Hizmet ve Kullanım Sözleşmesi Feronto Türkiye’nin Dijital Teknoloji Firması

UBISOFT, takdir hakkı tamamen kendine ait olmak üzere, herhangi bir zamanda, geçici veya kalıcı olarak işbu Satış Koşullarının maddeleri ya da UBISOFT Hizmetlerinde bulunan diğer bildirimler ile ilgili olarak değiştirme, tadil etme, ekleme veya silme işlemlerinde bulunma hakkını saklı tutmaktadır. UBISOFT, ilgili SK’nin ele aldığı Hizmetlerin web sitesinde yeni bir SK yayınlayarak ya da ilgili kullanıcıyı değişiklik, tadilat, ekleme veya silme işlemi konusunda bilgilendiren bir bildirim yayınlayarak bu SK ile ilgili değişiklik, tadilat, ekleme veya silme işleminden sizi haberdar edecektir. Her türlü değiştirme, tadil etme, ekleme veya silme işlemi, bahsi geçen bildirimin yayınlanmasından beş (5) iş günü içerisinde yürürlüğe girecektir. Bu Koşullarda yapılan değişiklikleri kabul etmemeniz durumunda, bu SK’de Madde 7’de belirtilen şartlara uygun şekilde Hesabınızı kapatabilirsiniz. Siteyle bağlantılı veya Site aracılığıyla erişilebilen hiçbir web sitesini, reklamı veya diğer medyayı incelemiyoruz veya izlemiyoruz ve bu tür üçüncü taraf reklamlarının veya bağlantılı web sitelerinin içeriğinden sorumlu değiliz. Sitede açıklanan herhangi bir üçüncü taraf ürününü veya hizmetini satın almadan önce, bilinçli bir satın alma yapmak için gerekli fiyatlandırmayı, ürün kalitesini ve diğer bilgileri doğrulamanız tavsiye edilir. Lütfen Kullanıcı Katkıları ve bağımsız yüklenici katkıcılarımızın içeriği dahil olmak üzere Site içeriğine güvenmeyin. İçerik yalnızca genel bilgi amaçlı sağlanır ve benzersiz, kişisel durumunuz ve ihtiyaçlarınızı asla dikkate alamaz. Bizimle olan sözleşmenizi ihlal ederek yapacağınız herhangi bir güvenin veya eylemin yegane ve münhasır riskinin size ait olacağını ve sitemizin size karşı hiçbir sorumluluğu veya yükümlülüğü olmayacağını kabul ve beyan edersiniz. Yarışmaya katılım esnasında, katılımcıların kişisel bilgisayarlarından, internet erişimlerinden ve her türlü teknik aksaklıklardan (internet hızının düşük olması, bağlantının kopması, uygun programa sahip olunmaması, vb.) oluşabilecek problemlerden ve söz konusu bilgisayarlara yetkisiz erişim vb.

Bu halde, kartı çıkaran kuruluş itirazın kendisine bildirilmesinden itibaren 10 gün içinde ödeme tutarını tüketiciye iade eder. 14.4 Kiralanan Yazılım Ürünleri;Aylık veya bir aydan fazla olacak şekilde dönemsel olarak kiralanan yazılım ürünlerinde, herhangi bir lisans bilgisi değişimi, lisans transferi/devri yapılamaz. 7.5 Dönemsel tüm ürün ve hizmetler, en geç hizmet bitiş tarihi itibarı ile ödeme yapılmamışsa, durdurulur. Duraklama süresini müteakiben üç (3) gün içerisinde ödeme yapılmayan ürün ve hizmetler, sistemden kalıcı olarak silinir ve hiçbir sorumluluk kabul edilmez. 6.4 MÜŞTERİ, kendisinin işbu sözleşme kapsamındaki yükümlülükleriyle ilgili olarak Feronto’nun 3. Kişilere ve/veya resmi makamlara ödemek zorunda kalacağı masraf ve tazminatları, hiçbir hüküm istihsaline gerek kalmadan, Feronto’nun ilk yazılı talebini takip eden 5 (beş) iş günü içinde Feronto’ya ödeyeceğini kabul ve taahhüt eder.

Geçerli olan şekilde, UBISOFT, takdir hakkı tamamen kendisine ait olmak üzere, herhangi bir zamanda ve size karşı herhangi bir sorumluluğu doğmaksızın Hizmet/Hizmetler için Abonelikleri ve/veya Kredileri ve/veya İlave İçeriği sunmaya son verebilir. Bu durumda, UBISOFT, Hizmete ayrılmış web sitesinde Aboneliklerin ve/veya Kredilerin ve/veya İlave İçeriğin sonlandırılmasından 30 (otuz) gün önce bir bildirimde bulunacaktır. Yukarıda belirtilen bir sonlandırma prosedürüne uyuma tabi olarak, Hesabınızın ve/veya Aboneliğinizin/Aboneliklerinizin sonlandırılması, talebinizin UBISOFT’un müşteri hizmetleri departmanı tarafından alınmasından sonra makul bir süre içinde yürürlüğe girecektir. 4.4 Bir Hizmet dahilindeki siparişlerinizle ilgili bilgiler (a) Hesabınızın güvenli web sayfalarında bulunabilir ve/veya (b) onayınıza tabi olarak siparişiniz tamamlandıktan sonra size bir onay e-postası gönderilebilir. Kıyasıya bir mücadele sonrası, araç satın alarak hediye kazanmaya hak kazanan üyelerimizi tebrik ediyor, her geçen gün büyüyen Oto.net ailesinin bir üyesi oldukları ve bizimle birlikte bu sevinci yaşadıkları için teşekkür ediyoruz. 4 Mart 2014 tarihinden bu yana üyemiz olan Tarkan Otomotiv, 2000 yılından beri İstanbul Ataşehir’de faaliyet göstermektedir.

Görüşmeniz sonrasında modeminizi ilgili firmanın teknik servisine gönderilmesi gerekirse firmanın anlaşmalı kargo firmasını kullanarak ücretsiz olarak gönderim yapabilirsiniz. Gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından modeminiz belirtmiş olduğunuz adrese yine ücretsiz olarak gönderilecektir. KOTAIPTAL boşluk hizmet numarası yazıp 6606’ya SMS göndererek veya aşağıdaki kanallardan servisin iptalini sağlayabilirsiniz. Fatura Üst Sınırınızı güncellemek için aşağıdaki kanallardan başvuruda bulunabilirsiniz. Nakil başvurusunda kullanılması gereken ​ek hizmet talep/değişiklik formu ​için tıklayınız. Kapsamlı bir siber güvenlik paketi, çevrimiçi gizliliğinizi ve güvenliğinizi korumanın vazgeçilmez bir parçasıdır. Tüm cihazlarınız için koruma sağlamanın yanı sıra antivirüs, fidye yazılımından koruma, mobil güvenlik, parola yönetimi, VPN ve ebeveyn denetimini de içeren Kaspersky Security Cloud çözümünü tavsiye ediyoruz. Yüz tanıma, bir kişinin yüzünü kullanarak kimliğini tanımlamanın veya doğrulamanın bir yoludur.

ADSL paketleri ile sunulan hızlar aşağıdaki tabloda yer almaktadır. ADSL, İnternet kullanıcılarına sürekli bağlantı olanağı sağlar. Çocuk profiline ek olarak kişisel sitelere, forum ve paylaşım sitelerine erişim sunar. Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilir. Bir sitenin Güvenli İnternet Hizmeti kapsamına girip girmediğini, girdi ise hangi profil kapsamında olduğunu sayfası üzerinden sorgulayabilirsiniz. Güvenli İnternet Hizmeti’nden faydalanmak, profil seçim ve değişikliği yapmak için Türk Telekom Online İşlem Merkezi, Türk Telekom Çağrı Merkezi, Türk Telekom Ofis ve Bayi kanallarını kullanabilirsiniz. Çocuk ve Aile Profili listelerinin oluşturulmasına ilişkin kriterler, BTK bünyesindeki Çocuk ve Aile Profil Kriterleri Çalışma Kurulu tarafından tespit edilen ilkeler çerçevesinde belirlenir. BTK bünyesinde Pedagoji, sosyoloji ve psikoloji alanlarında uzman akademisyenlerin bulunduğu bir komisyon tarafından belirlenen kriterlere uygun kategorilerdeki sitelere erişilebilir. Hat Dondurma işleminin ücreti 300 TL (tüm vergiler dahil) olup, Hat Dondurma talebinde bulunan abonelerin faturalarına 6 ay taksitle ayda 50 TL olarak yansıtılmaktadır.

Onlineislemler.turktelekom.com.tr​ adresinde abonelik bilgilerinizi girerek, son dönem faturalarınızın yanısıra geçmiş 5 aylık faturalarınızı da görüntüleyebilirsiniz. TTNET Hesap Numaranız ya da internetinizin bağlı olduğu telefon numarası ile borcunuzu ödeyebilirsiniz. İnternet bağlantısı kuramadığınız ve ihtiyaç duyduğunuz her an izleyebilmeniz için bu videoları bilgisayarınıza indirmenizi önemle tavsiye ederiz. ADSL İLK YARDIM videolarını bir defa indirdikten sonra ihtiyaç duyduğunuz her an elinizin altında bulunancak görsel çözüm kütüphanesi olacak. Şarkı dinlerken mobil operatörünüzün standart data tarifesi üzerinden ücretlendirilirsiniz. Muud Mobil uygulaması belirli bir data kullanımına ihtiyaç duyduğundan avantajlı bir data tarifesine geçmenizi veya Türk Telekom WiFi noktalarından ücretsiz olarak bağlanarak uygulamayı kullanmanızı öneririz. Birden fazla kullanıcı uygulamaya kendi kullanıcı adı ve şifresi ile giriş yapabilir. İkramiyeye konu olan eşya ve /veya hizmetin bedeli içinde bulunan KDV+ÖTV gibi vergiler dışındaki vergi ve diğer yasal yükümlülükler talihliler tarafından ödenir. Bir kurum, kuruluş, topluluk ya da internet sitesi adına/adıyla kampanyaya katılan kullanıcılar ödül kazanamaz ve kesinlikle hak iddia edemezler. Tek bir ADSL hattım için Türk Telekom TekŞifre’de birden fazla hesap oluşturabilir miyim? Her bir ADSL hattınız için tek bir TekŞifre oluşturabilirsiniz.

Sisteminize entegre olup olmayacağını sorun çünkü yeni teknoloji virüs tarayıcılar firewall sistemleriyle proxy lerle mail sunucularıyla entegre çalışabilmektedir Bütün virüs sistemini mümkünse tek yerden yönetebileceğiniz sistemleri seçmeniz avantajınıza olacaktır. Merkezi raporlama ve otomatik güncelleme (yeni virüslere karşı) yapması da işlerinizi kolaylaştıracaktır. Aynı zamanda Gelişim Bilgisayar, kurumların ihtiyaçları doğrultusunda ağda uygulanan güvenlik politikaları sonrası, güvenlik yazılım ve donanımlarının yönetimini de üstlenir. Güvenlik sistemlerinin 7/24 izlenmesi, alınan kayıtların (logların) analiz edilip, özet ve detay raporların hazırlanması ve ağların olası değişiklikler sonrasında gerekli olan güvenlik ayarlarının tanımlanması da güvenlik sistemleri yönetiminin kapsamındadır. Avrupa Birliği içinde ikamet ediyorsanız, sözleşmenin kesinleşme tarihinden itibaren on dört takvim günü içinde (“Cayma Süresi”) herhangi bir neden belirtmeksizin bir sözleşmeden çekilme hakkınız bulunmaktadır. Ancak Cayma Dönemi sona ermeden hizmetlerin sunulmaya başlanması halinde bu cayma hakkını kaybedeceğinizi anlamaktasınız. Benzer şekilde, hizmetlerimizin sunulması Abonelik ve/veya Kredi ve/veya İlave İçerik siparişi siparişinizin tamamlanmasının hemen ardından başladığından Siparişinizle ilgili olarak herhangi bir cayma hakkınızın bulunmadığını anlamaktasınız.

Bahsi geçen teknik iletişim dosyaları, ana bellekte saklanmak üzere bir internet sitesinin kullanıcının tarayıcısına (browser) gönderdiği küçük metin dosyalarıdır. Teknik iletişim dosyası bir internet bettilt giriş hakkında durum ve tercihleri saklayarak İnternet’in kullanımını kolaylaştırır. Teknik iletişim dosyası, “Portal”ı kaç kişinin kullandığını, bir kişinin “Portal”ı hangi amaçla, kaç kez ziyaret ettiğini ve ne kadar kaldıkları hakkında istatistiksel bilgileri elde etmeye ve kullanıcılar için özel tasarlanmış kullanıcı sayfalarından dinamik olarak reklam ve içerik üretilmesine yardımcı olur. Teknik iletişim dosyası, ana bellekte veya e-postanızdan veri veya başkaca herhangi bir kişisel bilgi almak için tasarlanmamıştır. Tarayıcıların pek çoğu başta teknik iletişim dosyasını kabul eder biçimde tasarlanmıştır ancak kullanıcılar dilerse teknik iletişim dosyasının gelmemesi veya teknik iletişim dosyasının gönderildiğinde ikaz verilmesini sağlayacak biçimde ayarları değiştirebilirler. Hat dondurulduğunda, aylık internet erişim ücreti faturalandırılmaz.

  • Feronto.com, fiyatlar ve sunulan ürün ve hizmetler ile sözleşmeler üzerinde değişiklik yapma hakkını her zaman saklı tutar.
  • Bunun için, mesaj alanına “TEKSIFRE” yazın, bir boşluk bırakın ve Hizmet Numaranızı veya kayıtlı e-posta adresinizi yazıp 6606’ya mesaj gönderin.
  • 24 saatin sonunda, oluşturduğunuz üyelik kaydı iptal edilecektir.
  • 18.4 Gönderinin TNT’den kaynaklanan nedenlerle teslim edilememiş olması durumları dışında, asıl gönderi ücretleri ile birlikte iade Ücretleri de Gönderene tahakkuk ettirilecektir.

9 Ağustos 2017 tarihinde düzenlenen “Müzayede” ihalesinde kıyasıya bir mücadeleden sonra 2014 Model Renault Clio Sportourer Joy aracı satın alan Erçal Fındık Otomotiv 25.000’inci aracı alan üyemiz oldu. 9 Aralık 2013 yılında ilk satışını gerçekleştiren oto.net bu tarihten tam 7 ay sonra tam olarak 9 Temmuz 2014’te çok önemli bir kilometre taşına ulaştı ve 2500. Oto.net olarak ilk online araç ihalemizi 9 Aralık 2013 tarihinde gerçekleştirmiştik ve henüz 1. Küçük yaştakilere potansiyel zarar verecek içerikleri yayınlamak kesinlikle yasaktır. Türk Telekom Kota Sorgulama uygulaması ile kota kullanımınızı sorgulayabilir, bu ay kaç GB daha kullanım hakkınız olduğunu görüntüleyebilirsiniz. Artık TTNET Aboneliğiniz ile ilgili işlemlerinizi cep telefonunuz aracılığı ile de gerçekleştirebilirsiniz. PTT şubelerinde gişeden yapılan ödemelerde, 3,00 TL işlem ücreti uygulanmaktadır. Evinizden çıkmadan, birçok farklı kanal ile ödemelerinizi rahatlıkla yapabilirsiniz. Abonelik iptali işlemini yalnızca aboneliğin yasal sahibi veya yasal sahibin vekaletname ile yetkilendirdiği kişiler gerçekleştirebilir. Ödenmemiş faturadan dolayı erişimi kısıtlanan abonelerimizin takip eden ay faturalarına vergiler dahil 35,58 TL Hizmet Kısıtlama Bedeli yansıtılır. ADSL paketiniz kotalı bir paket ise, ADSL İLK YARDIM videolarını izlerken / indirirken oluşacak veri transferi kadar kotanız etkilenecek.

TekŞifre ile faydalanabileceğiniz hizmetleri görüntülemek içintıklayın. Bir Ethernet paketinin en fazla 1518 byte olduğunu düşünürsek, bu paketin 66 byte’ı header’lar için kullanılmaktadır. Ancak maalesef, web tarayıcıları gibi bir çok internet yazılımında, download hızı ifade edilirken “bits per second” yerine “Bytes per second” terimi kullanılır. Şifrenizi unutmanız halinde şifrenizi girdiğiniz sayfadaki ‘Şifremi Unuttum’ butonunu tıklayınız. Açılan sayfaya Kullanıcı Adınızı ve GSM numaranızı girerek “Gönder” tuşuna basınız. Yeni gelen şifre ile giriş ekranından tekrar giriş yapmayı deneyiniz. Uygulamaya Iphone cihazınıa indirdiğiniz Online İşlemler aplikasyonundan veya wap aracılığı ile giriş için Türk Telekom Tek Şifre’de kullandığınız kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

Leave A Comment

All fields marked with an asterisk (*) are required